PUHELINHUOLTOSAMSUNG TAKUUHUOLTO

Voit tuoda laitteesi meille Oulun myymälään. Huollamme kaikki Samsung-mobiililaitteesi ostopaikasta riippumatta. Puhelimet, Älykellot, Tabletit, Budsit ym.

Voit myös toimittaa Samsung-puhelimet ja muut Samsung-mobiililaitteet meille huoltoon postitse kuluitta. Käy täyttämässä Lähetä huoltoon-sivulla huolto-lomake ja saat paluu sähköpostina toimitusohjeet. Laitteesi otetaan työn alle välittömästi sen saavuttua perille.

Kun korjautat laitteesi valtuutetussa huoltoliikkessä, jatkuu sen takuu normaalisti hankintapäivän mukaisesti. Tarkemmin aiheesta täältäMUIDEN MERKKIEN HUOLLOT

Korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien puhelimia ja tabletteja takuun ulkopuolissa asioissa. Mm. näytön vaihto ja korjaus, lasin vaihto, latausportin vaihto, kaiuttimen tai kuulokkeen vaihto, puhelimen puhdistus ja kastuneen puhelimen korjaus. Meiltä löytyy kattava valikoima panssarilaseja eri merkkeihin ja malleihin. Vaihdamme ja asennamme panssarilasin sinulle. Korjaamme mm. Huawei, Honor, Nokia, iPhone, One+ -puhelimia. Kysy lisää tarvittaessa! Vastaamme kyselyihin mielellämme. Yleisimpien merkkien ja mallien huoltojen hinnat löydät täältä. Jos et löydä laitettasi. Ole meihin yhteydessä.TIEDONSIIRTOPALVELUT

Kun haluat siirtää nopeasti tietoja laitteelta toiselle, voimme auttaa tässä toimenpiteessä. Jos haluat siirtää tietoja, tule liikkeeseemme ja tuo molemmat laitteet mukanasi. Siirrämme tiedot odottaessasi. Sinun ei tarvitse varata aikaa etukäteen.

Mellä on myös mahdollisuus auttaa vaikeammissakin tietojen pelastus-operaatioissa kun laitteella tärkeitä muistoja, dokumentteja, kuvia yms. jotka ovat yleensä korvaamattomia. Esim. fyysesti rikkotutuneiden tai kastuneiden laitteiden "henkiinherättely" voi olla kotikonstein mahdotonta. Mahdotonta se voi toki olla meillekin, mutta meiltä kuitenkin löytyy työkaluja, varaosia, kokemusta ja näkemystä ko. toimenpiteistä, joten voi olla ihan viisastakin kääntyä osaavan ja auttavan tahon puoleen ennen kuin on myöhäistä.


Hinnasto Lähetä huoltoon Ota yhteyttä
PUHELINHUOLTO
Puhelin
TABLETHUOLTO
Tabletti
TIETOKONEHUOLTO
tietokone
ÄLYKELLOHUOLTO
Kello
TULOSTIN- JA KOPIOKONEHUOLTO
Tulostin
RADIOPUHELIMET
Radiopuhelin ja työmies
AJONEUVO TIETOKONEET
Paneeli pc
VALVONTAKAMERAT
Kirjekuori