SAMSUNG-ÄLYKELLOHUOLTOVALTUUTETTU SAMSUNG ÄLYKELLOHUOLTO

Olemme valtuutettu Samsung-laitteiden huolto ja huollamme myös Samsungin älykellot.

Jos älykelloon tulee jokin vika, voit toimittaa sen takuuaikana meille kätevästi postitse tai voit tuoda sen myymäläämme Oulun Limingantulliin.

SAMSUNG ÄLYKELLON RANNEKKEEN VAIHTO

Meiltä saat alkuperäisen Samsungin valmistamat rannekkeet älykelloosi. Valmistajan valmistamat rannekkeet takaavat älykellosi toiminnan valmistajan suunnitelmien mukaisesti.

Ranneke saattaa käytössä mennä poikki tai haurastua, lukkotapit saattavat löystyä tai katketa. Pystyt silti jatkamaan älykellon käyttöä, kun vaihdat kellosta rannekkeen.

Voit valita uudeksi rannekkeeksi valmistajan mallistosta mallikohtaisen rannekkeen. Pituuksia on useita, värivaihtoehdot ovat mallikohtaisia. Näet kaikki Samsungin kellomallit täältä, osan rannekkeista saat heti myymälästämme. Jos et löydä mieleistä myymälästä, voimme tilata sen sinulle.

SAMSUNG ÄLYKELLON AKUN VAIHTO

Kun älykellosi akku ei enää kestä, voit vaihdattaa akun uuteen. Älykelloon täytyy aina vaihtaa valmistajan alkuperäinen akku.

SAMSUNG ÄLYKELLON LATURIT

Myymälästämme löydät Samsungin älykelloihin aslkuperäiset laturit ja latausjohdot.

Älä koskaan käytä rikkinäistä latausjohtoa. Laite saattaa vioittua ja rikkinäisen latausjohdon käyttäminen on aina paloturvallisuusriski.

SAMSUNG ÄLYKELLON LASIN VAIHTO

Naarmuuntuneet tai rikkoontuneet älykellon lasit voidaan vaihtaa. Tuo tai lähetä kellosi myymäläämme, niin vaihdamme lasin tai voimme arvioida lasinvaihdon hinnan.

GALAXY FIT-, WATCH-, JA WATCH ACTIVE-MALLIT

Huollamme kaikki Samsungin älykellomallit. Samsungin kellomalliston löydät täältä.

HUOLTOON

Käy tarkistamassa hinnastosta tarvisemasi korjauksen hinta ja tuo laitteesi huoltoon. Voit myös lähettää laitteesi meille alla olevan linkin kautta. Lähetys on takuuhuolloissa maksuton. Jos jostain syystä et löydä oman mallisi korjauksen hintaa hinnastosta, ole meihin yhteydessä.


Hinnasto Lähetä huoltoon Ota yhteyttä
PUHELINHUOLTO
Puhelin
TABLETHUOLTO
Tabletti
TIETOKONEHUOLTO
tietokone
ÄLYKELLOHUOLTO
Kello
TULOSTIN- JA KOPIOKONEHUOLTO
Tulostin
RADIOPUHELIMET
Radiopuhelin ja työmies
AJONEUVO TIETOKONEET
Paneeli pc
VALVONTAKAMERAT
Kirjekuori