Teleman | Samsung huolto

SAMSUNG TAKUUHUOLTO


Huollata laitteesi valtuutetussa huollossa!

Olipa kyseessä takuunalainen tai takuuseen kuulumaton vika, kannattaa laite huollattaa sen takuuaikana laitevalmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

Vaikka laitteen takuu on voimassa, kaikkea se ei korvaa. Esim. näytön rikkoutumiset, kosteusvauriot*, latausportin ulkoiset vauriot jne. eivät ole takuunalaisia vikoja. Jos kuitenkin sattuu käymään niin, että puhelimesi, tabletisi tai kellosi vaurioituu esim. jostain edellämainitusta syystä se on toimitettava huoltoon. Varsinkin, jos laite on uusi. Laitteella voi olla kallisarvoisia muistoja, tietoa tms. jota ei muualla ole. Tällöin huolto on ainoa vaihtoehto. Huoltoliikkeitä on nykyään useita. Monilla on jonkin tai useamman merkin merkkihuolto, toisilla taas ei ole edustusta lainkaan, jolloin ko. yritys vastaa itse laitteen toimivuudesta huollon jälkeen. Kannattaa muistaa, että kun takuuaikana huollatat/korjautat laitteesi merkkisi valtuuttamassa huoltoliikkeessä, varmistat, että:

  • Laitteesi takuu jatkuu
  • Laite on huollettu laitevalmistajan vaatimusten mukaisesti
  • Kaikki valmistajan vaatimuksen mukaiset osat on vaihdettu
  • Vaihdetut osat ovat varmasti alkuperäisiä.
  • Laite täyttää myös huollon jälkeen sille annetut lupaukset.
*Osa laitteista on luokiteltu vedenpitäviksi, jolloin laitteen takuu kattaa mahdollisesti myös kosteusvauriot. Laitteesi IP-luokituksesi voit tarkistaa laitteen tuotetiedoista.

Huollamme Samsungin kaikki älylaitteet, kuten puhelimet, tabletit, ja älykellot takuuhuoltona. Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa ja huollamme laitteet koko Suomessa. Voit toimittaa laitteesi meille huoltoon postitse kuluitta. Käy täyttämässä Lähetä huoltoon-sivulla huolto-lomake ja saat paluu sähköpostina toimitusohjeet. Laitteesi otetaan työn alle välittömästi sen saavuttua perille. Laitteet huolletaan meillä takuupyyntönä ostopaikasta riippumatta. Olemme ainoa Samsungin takuuhuoltotarjoaja Pohjois-Suomessa.

PIDENNÄ LAITTEESI ELINIKÄÄ

Samsung Galaxy – valtuutettuna huoltona laitteen takuu jatkuu, kun laite huolletaan meillä. Näytönvaihdon yhteydessä teemme valmistajan vaatimat laitetestit, kuten tiiviystesti IP-luokitelluille laitteille ja verkkotestit kaikille laitteille, laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme nopeaa näytönvaihtopalvelua puhelimille ja tableteille. Näytönvaihdon yhteydessä voimme korjata myös takuunalaisia vikoja. Kun laite korjataan valtuutetussa takuuhuollossa, laitteen takuu jatkuu korjauksen jälkeen normaalisti.

PUHELINHUOLTO

Tarjoamme joihinkin Samsung-malleihin näytön vaihdon yhteydessä myös akun vaihdon. Katso tarkemmat mallit HINNASTO-sivultamme.

Käytämme valmistajan alkuperäisiä osia näytön vaihdoissa. Laitteen takuu jatkuu näytön vaihdon jälkeen, kun se on huollettu laitevalmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

Lue lisää

SAMSUNGIN KOULUTTAMAT HUOLTOTEKNIKOT JA HENKILÖKUNTA

Jokainen huoltoja tekevä huoltoteknikkomme on käynyt Samsungin huoltokoulutukset. Myymälähenkilökuntamme on koulutettu Samsungin tuoteasiantuntijoiksi. Meiltä saat huoltojen lisäksi myös asiantuntijapalvelut liittyen Samsungin tuotteisiin.

SERTIFIOIDUT HUOLTOTILAT

Huoltotilamme ovat ESD-suojatut, mikä tarkoittaa että tilamme on suunniteltu siten, että laite on turvallista korjata. Tilamme ovat Samsungin sertifioimat.PUHELINHUOLTO
Puhelin
TABLETHUOLTO
Tabletti
TIETOKONEHUOLTO
tietokone
ÄLYKELLOHUOLTO
Kello
TULOSTIN- JA KOPIOKONEHUOLTO
Tulostin
RADIOPUHELIMET
Radiopuhelin ja työmies
AJONEUVO TIETOKONEET
Paneeli pc
VALVONTAKAMERAT
Kirjekuori