SAMSUNG TAKUUHUOLTO


Huollamme Oulussa Samsungin kaikki älylaitteet, kuten puhelimet, tabletit, ja älykellot takuuhuoltona. Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa ja huollamme laitteet koko Suomessa. Voit toimittaa laitteesi meille huoltoon postitse kuluitta. Käy täyttämässä Lähetä huoltoon-sivulla huolto-lomake ja saat paluu sähköpostina toimitusohjeet. Laitteesi otetaan työn alle välittömästi sen saavuttua perille. Laitteet huolletaan meillä takuupyyntönä ostopaikasta riippumatta. Olemme ainoa Samsungin takuuhuoltotarjoaja Pohjois-Suomessa.

PIDENNÄ LAITTEESI ELINIKÄÄ

Samsung Galaxy – valtuutettuna huoltona laitteen takuu jatkuu, kun laite huolletaan meillä. Näytönvaihdon yhteydessä teemme valmistajan vaatimat laitetestit, kuten tiiviystesti IP-luokitelluille laitteille ja verkkotestit kaikille laitteille, laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme nopeaa näytönvaihtopalvelua puhelimille ja tableteille. Näytönvaihdon yhteydessä voimme korjata myös takuunalaisia vikoja. Kun laite korjataan valtuutetussa takuuhuollossa, laitteen takuu jatkuu korjauksen jälkeen normaalisti.

PUHELINHUOLTO

Korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien puhelimia ja tabletteja takuun ulkopuolissa asioissa. Mm. näytönvaihto, lasin vaihto, USB-liittimen vaihto, kaiuttimen tai kuulokkeen vaihto, puhelimen puhdistus ja kastuneen puhelimen korjaus.

NÄYTÖN VAIHTO

Tarjoamme joihinkin Samsung-malleihin näytön vaihdon yhteydessä myös akun vaihdon. Katso tarkemmat mallit HINNASTO-sivultamme.

Käytämme valmistajan alkuperäisiä osia näytön vaihdoissa. Laitteen takuu jatkuu näytön vaihdon jälkeen, kun se on huollettu laitevalmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

Lue lisää

SAMSUNGIN KOULUTTAMAT HUOLTOTEKNIKOT JA HENKILÖKUNTA

Jokainen huoltoja tekevä huoltoteknikkomme on käynyt Samsungin huoltokoulutukset. Myymälähenkilökuntamme on koulutettu Samsungin tuoteasiantuntijoiksi. Meiltä saat huoltojen lisäksi myös asiantuntijapalvelut liittyen Samsungin tuotteisiin.

SERTIFIOIDUT HUOLTOTILAT

Huoltotilamme ovat ESD-suojatut, mikä tarkoittaa että tilamme on suunniteltu siten, että laite on turvallista korjata. Tilamme ovat Samsungin sertifioimat.PUHELINHUOLTO
Puhelin
TABLETHUOLTO
Tabletti
TIETOKONEHUOLTO
tietokone
ÄLYKELLOHUOLTO
Kello
TULOSTIN- JA KOPIOKONEHUOLTO
Tulostin
RADIOPUHELIMET
Radiopuhelin ja työmies
AJONEUVO TIETOKONEET
Paneeli pc
VALVONTAKAMERAT
Kirjekuori